PRIJZEN

Samen een kopje koffie drinken en brainstormen kost uiteraard niets en ik wil met liefde daarna een script opstellen. Ook dat is geheel vrijblijvend.

€ 1699,-
Samen met een cameraman of vrouw kom ik (max. 5 uur) opnames maken. Er is ruimte voor maximaal 3 interviews bijvoorbeeld met tevreden klanten. Ook kan er een extra montage gemaakt worden die voor andere (online) platform(s) geschikt is. Denk aan bijvoorbeeld Facebook, YouTube of Instagram.

€ 1199,-
Samen met een cameraman of vrouw kom ik (max. 3 uur) opnames maken. Er is ruimte voor één interview en daarnaast gaan we alle mogelijke shots maken die het bedrijf zo goed mogelijk weergeven.

€ 700,-
Misschien heb je zelf al videomateriaal en alleen iemand nodig die er een mooi geheel van maakt (tot 1 uur aan ruw materiaal).

€ 399,-
Voice-over stemacteur (tot 250 woorden).

€ 59,-
Ondertitelen video gaat altijd in overleg. Maar ga uit van ongeveer € 250 euro (tot 250 woorden). Dit geldt voor Nederlandse ondertiteling.

€ 79,-
Ondertitelen video gaat altijd in overleg. Maar ga uit van ongeveer € 250 euro (tot 250 woorden). Dit geldt voor Engelse ondertiteling. Andere talen gaan ook in overleg.

€ 159,-
Standaard voice-over The Image Bakery (tot 250 woorden). Ga voor een voorbeeld naar “voice-over“.